WhyBBer - roolipelifoorumi

WhyBBer on suomalainen roolipelifoorumi, jonka tavoitteena on olla mahdollisimman aktiivinen.
 
PääsivuRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 RP - Fifth Avenue. [Kok.]

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Bandana
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 22
Join date : 19.03.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Jossain Pohjanmaan lakeuksilla.

ViestiAihe: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   19/3/2011, 17:52

FIFTH AVENUE
- Sydänsuruja, suuria tunteita ja muodikkaita vaatteita.

SÄÄNNÖT.
Sääntöjä en ala kertailemaan, sillä uskon teidän kaikkien omistavan aivot, joita osaatte käyttää ja muutenkin oletan kaikkien tietävän, mitkä säännöt yleensä pätevät suurimmassa osassa roolipeleistä. Lisäksi luotan myös siihen, että tunnette foorumin perussäännöt, ettekä rooli liian pervolla tyylillä, jotteivat pikkuiset saa traumoja, tai vaivalla tekemääni peliä ei poistettaisi. Roolipelauksien tulee olla vähintään kolme (3) riviä pitkiä, inspiroi tai ei. Jos sääntörikkomuksia tulee kolme kertaa, lennät ulos pelistä. Roolipelissä on kuvapakko, mutta mukaan pääsee, jos kuva on lataamassa. KUVIKSI EI SCENEJÄ TAI EMOJA! Mukaan pääsee siis "taviksilla", sceneillä ja emoilla mukaan pyrkivät lentävät ulos pelistä ennen kuin ehtivät kissaa sanoa. Minulle on turha tulla valittamaan tästä

JUONI.
Roolipelissä on hyvin simppeli juoni, eikä roolipelaajien tarvitse olla siis mitään ruudinkeksijöitä päästäkseen mukaan peliin. Pelissä pelaamme normaaleilla, 19 - 25-vuotiailla nuorilla aikuisilla, jotka asustavat New Yorkissa, Amerikan itäosan suurimmassa kaupungissa. Seuraamme roolipelissä nuorten aikuisten elämää, kun he yrittävät päästä omille jaloilleen etsiessään omaa minäänsä New Yorkin hulinassa. He käyvät normaalisti töissä ja opiskelevat, ja siinä sivussa porukka viettää laatuaikaa toistensa kanssa shoppaillen ja bailaten hullusti. Sydänsuruja, suuria tunteita, muodikkaita vaatteita ja railakasta juhlimista... Miten hahmosi reagoi porukan muihin, ihastuuko vai kenties vihastuu? Ja miten hahmosi aikoo selviytyä kaupungissa, josta ei todellakaan puutu draamaa? Jos tunnet selviytyväsi New Yorkin railakkaassa elämässä, tervetuloa!

Fifth Avenue on siis hyvin vapaamuotoinen peli, sillä ei ole minkäänlaista merkittävää juonta. Tavoitteena on realistinen hahmoyhteisö, josta ei draamaa puutu! Juoni seuraa kirjoittajien viitoittamaa tietä, ja jokainen voi vaikuttaa siihen omalla tekstillään. Mikäli luit tämän, lisää lomakkeessa 'muuta'-kohtaan "PLOT".

YMPÄRISTÖ.
Roolipelin nimi on hiukan harhaanjohtava; se ei sijoitu ainoastaan Manhattanilla sijaitsevaan kauppakatuun, vaan kaikilla alueilla pystyy pelaamaan. Tarjolla on esimerkiksi Harlemin rähjäinen asuinalue tai maineikas Wall streetin finanssikeskus. Kaikki kelpaa, kunhan roolipelissä pysytellään kokonaan New Yorkissa. Hahmothan eivät siis muuta mihinkään Las Vegasiin tai tänne Suomeen, vai mitä?
Hudsonjoen suulla sijaitsee kaupunki, jonka varmaankin kaikki tietävät: New York (tunnetaan myös New York Citynä tai "Big Applena"). Se on Yhdysvaltojen tiheiten asuttu kaupunki, ja samalla myös runsasväkisin: kaupungissa asuu yli 8 000 000 ihmistä ja pelkästään Queensissa asuu yli 2 000 000 henkeä.
Kaupunki sijaitsee samannimisessä osavaltiossa Yhdysvaltojen koillisrannikolla ja se on rakennettu kolmelle saarelle - Manhattanille, (joka on samalla kaupungin ydinkeskusta ja maan kiireisin paikka), Staten Islandille ja läntiselle Long Islandille.
Kaupunki on jaettu viiteen alueeseen, joista jokaisessa asuu pienen suurkaupungin verran ihmisiä. Alueet ovat Bronx, Brooklyn, Manhattan, Staten Island ja Queens. Alueet ovat suurin piirtein kaikki yhtä suuria, mutta niiden asukasluvut vaihtelevat huimasti: eniten asukkaita on haalinut Brooklyn, jonka asukasluku on 2 528 050 ja vähiten Staten Island, jossa asuu "vain" 481 613 ihmistä.

Tuuliolosuhteiden takia New Yorkissa vallitsee kostea mannerilmasto. Koska kaupunki sijaitsee meren rannalla, se kärsii pienemmistä lämpötilavaihteluista kuin sisämaan alueet, ja lämpö pysyttelee suunnilleen samanlaisena ympäri vuoden - ellei luontoäiti sitten päätä hiukan törttöillä.
Tavallisesti New Yorkin talvet ovat varsin leutoja, ja lämpötila laskee - 17 asteeseen ainoastaan keskimäärin kerran kymmenessä vuodessa. Joskus lumimyrskyt saattavat kuitenkin peittää kaupungin jopa 30 senttisen lumikerroksen alle, mikä on aika paljon ottaen huomioon, että talvisin lämpötila pysyttelee - 10 asteen tuntumassa. Keväät ovat kaupungissa leutoja, maaliskuun lopun 10–15 °C keskilämpötilasta ja kesäkuun alun 25–30 °C keskilämpötilaan. Kesät kaupungissa ovat kuumia ja kosteita, lämpötilan yleisesti ylittäessä 32 °C ja korkeimman lämpötilan ollessa 38 °C, joka tosin on yhtä harvinainen kuin kylmin lämpötila talvella. Syksyt ovat leutoja ja lämpötiloiltaan samanlaisia kuin keväät.
New Yorkin ilmasto on huomattavan arvaamaton ja se vaihtelee leudoista, lähes lumettomista talvista ja suhteellisen kylmistä kesistä yllätyksellisiin lumimyrskyihin huhtikuussa.

LOMAKEEN LUONTI.
Lomakkeen suhteen roolipeli ei aseta kovinkaan suuria vaatimuksia. Lomake saa olla lyhyt tai pitkä, mikä tahansa käy, kunhan lomakkeesta löytyy hahmon perustiedot (nimi, ikä, sukupuoli, seksuaalinen suuntautuminen yms.), luonne ja muuta. Ikähaarukka on 19 - 25 vuotta, enkä tee poikkeuksia. Luonnetta tai ulkonäköä ei ole pakko lisätä, mutta niistä saa plussaa. Hahmojen seksuaalinen suuntautuminen on vapaa, ja suhteita saa sopia jo valmiiksi. KUVAPAKKO, ja ei edelleenkään scene -tai emotyylisiä, vaan normeja. Lävistyksiä ja tatuointeja saa olla, mutta mitään lävistyskuningattaria tai täyteen tatuoituja hahmoja en halua nähdä tässä roolipelissä.

Mukana olevat pelaajat ovat listattuna alle. Jos nimesi ei ole ilmestynyt listaan, et ole mitä ilmeisimmin mukava roolipelissä ja se on silloin voi voi. Älä tule valittamaan minulle asiasta, sillä olen kaikkea muuta kuin mukavaa seuraa kun suutun. Mukaan on hyväksytty yhteensä 3 hahmo(a).
Varaukset: Bandana, ?, ?, ?.

Sofie Ellikate Monsure.
Emma Lauren Rosie.
Annabell Juliet Browser.
Jayden Thomas Parker.

Roolipelin idea, tekstit ja kaikki muu muiden pelaajien hahmoja lukuunottamatta © Bandana. Matkiminen ja muu apinointi on ehdottomasti kiellettyä.


Viimeinen muokkaaja, Bandana pvm 26/3/2011, 19:20, muokattu 7 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hirandom.deviantart.com
pealexandra
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 20
Join date : 20.03.2011
Ikä : 20

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   20/3/2011, 18:57

Nimi: Sofie Ellikate Monsure
Ikä: 20 vuotta
Sukupuoli: Neitokainen
Seksualinen suuntautuminen: Hetero
Ulkonäkö: Kuva ja jotain sönkötystä. Sofiella on aivan blondiksi värjätyt hiukset, jotka ylettävät hiukan lapaluiden yli. Mikään lyhythiuksinen tämä tyttö ei ole. Tyttö ei itse pidä hiustensa pituudesta ja siksi hän yrittää aina kaikilla kampauksilla tehdä niitä lyhyemmän oloisiksi. No miksikö tällä neitokaisella on sitten niin pitkät hiukset? Koska hänen kaverinsa ovat painostaneet tuota pitämään hänen pitkät hiukset pitkinä. Sofiella on merenvihreät silmät, joissa on ystävällinen katse. Tyttö käyttää meikkiä joka päivä, mutta ei mitenkään ylenpaltisesti, paitsi joissain juhlissa. Sofie pukeutuu yleinsä elegantisti.
Luonne: Sofie on ystävällinen ja huumorintajuinen tyttö, joka rakastaa shoppailua kaiken maailman merkkikaupoissa. Tyttö rakastaa myös hyviä ystäviään, jotka aina kannustavat tyttöä kaikkeen. Myös eläimet ovat tytön mielestä ihania, mutta hän ei omista eikä tule tuskin koskaan omistamaankaan eläintä. Toiveita on niin pienestä hamsterista isoon nelijalkaiseen kauraturpaan. Kumminkin Sofien kaikki aika menisi rakkaisiin kavereihin eikä tämä kerkeäsi viettämään aikaa eläimensä kanssa.
Muuta:
~ Plot
~ Ei polta, taikka juo
~ Shoppailu ja kaverit ovat koko elämä
~ Vasenkätinen
~ Omistaa auton ja ajokortin
~ Omistaa maailman parhaat kaverit


Takaisin alkuun Siirry alas
Bandana
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 22
Join date : 19.03.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Jossain Pohjanmaan lakeuksilla.

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   20/3/2011, 19:09

Tervetuloa (------:
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hirandom.deviantart.com
nenenenellaa
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 17
Join date : 08.01.2010

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   21/3/2011, 07:26

Ääöäöäöä, miten kuva laitetaa, en oikeesti siis muista enää mite tätä käytetää ! :--D
Takaisin alkuun Siirry alas
Bandana
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 22
Join date : 19.03.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Jossain Pohjanmaan lakeuksilla.

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   21/3/2011, 08:52

nenenenellaa kirjoitti:
Ääöäöäöä, miten kuva laitetaa, en oikeesti siis muista enää mite tätä käytetää ! :--D

Koodilla [img][/img]. Kuvan linkki tulee siis noiden väliin ^^
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hirandom.deviantart.com
nenenenellaa
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 17
Join date : 08.01.2010

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   21/3/2011, 16:10

Ooi tänks ! (:


Nimi x Emma Lauren Rosie

Ikä x 20 vuotta

Ulkonäkö x http://weheartit.com/entry/8027013 Emmalla on ruskeat, hieman olkapäiden yli ulottuvat hiukset, joita leikkautetaan - ja kolme kertaa vuodessa värjäytetäänkin - joka kolmas kuukausi. Emman meikki on yleensä aika natural, meikkipuuteria, rajauskynää, ripsiväriä ja huulirasvaa. Mitä pukeutumiseen tulee, neiti rakastaa koruja, varsinkin ristejä ja suuria sormuksia, korkokengät ja saappaat ovat myös tytön mieleen, niinkuin bleiserit ja farkutkin. Myös korkeavyötäröiset hameet ovat mieluisia.

Luonne x Emma on todella mukava, sosiaalinen nuori neito. Tyttö rakastaa nauramista ja erilaisten kommellusten kertomista ystävilleen. Emma on kaikinpuolin ystävällinen, iloinen ja ennenkaikkea positiivinen tapaus. Emma rakastaa juttelua, musiikkia ja kaupoissa kiertelyä, ei niinkään shoppailua.

Muuta x Emma ei polta, ja alkoholiinkin kosketaan juhlissa, kuten häissä, synttäreissä, ja silloin tällöin myös baarireissuilla. Emma ei ole allerginen millekkään, mutta tämä vihaa pähkinöitä yli kaiken, cashewpähkinät menettelevät. Tytön musiikkimaku on aikalailla laaja, lempilauluja ovat mm. The Soundsien Better off dead, Rihannan What's my name ja S&M, ja Britney Spearsin Hold it against me.


Viimeinen muokkaaja, nenenenellaa pvm 21/3/2011, 16:13, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
nenenenellaa
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 17
Join date : 08.01.2010

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   21/3/2011, 16:10

En saa kuvaa näkymään ;--o ootas koitan vielä Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
nenenenellaa
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 17
Join date : 08.01.2010

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   21/3/2011, 16:13

Eieieieieieiiii en saaaaaaaaa !! :--D
Takaisin alkuun Siirry alas
Bandana
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 22
Join date : 19.03.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Jossain Pohjanmaan lakeuksilla.

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   21/3/2011, 17:44

nenenenellaa kirjoitti:
Eieieieieieiiii en saaaaaaaaa !! :--D

Koodi ei nähtävästi suotu näyttään weheartit.com'sta kopioituja kuvia, pyh >: Mut tervetuloa!

Valtaan alakerran koneen jossain vaiheessa, niin pääsen postaamaan oman hahmon tänne.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hirandom.deviantart.com
Shyren
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 349
Join date : 17.09.2010
Paikkakunta : Hevonkuusi

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   21/3/2011, 20:07

Wow, ihan pakko sanoa että vaikuttaa tosi lupaavalta roolipeliltä ainakin mun mielestäni. Varsinkin jos tämä seuraa 'juonta'. Ihan pakko on liittyä mukaan )


Nimi: Annabell Juliet Browser
Lempinimet: Ann, AJ
Ikä: 19
Skp: Tyttö
Seks. suunt.: Bi
Ulkonäkö:
Pic. Annabell omaa hieman ehkä lapsekkaat kasvot ja hyvin vaaleat hiukset vihreiden silmien kera. Neidin kroppa on melko normaalin kokoinen mutta pituutta siitä ei kamalasti kuitenkaan löydy.
Mielivaatteita blondilla ovat farkut, farkkushortsit&-kaprit, topit, V-kauluksiset T-paidat, ruudulliset kauluspaidat ja ballerinat.
Päästä neidiltä löytyy yleensä vain avonaiset hiukset, ehkä kaunis panta, nuttura tai jonkinlainen hattu. Meikkinä tuo puolestaan käyttää eye-lineriä, ripsiväriä, hieman meikkivoidetta, huulikiiltoa ja nudehuulia varten myös puuteria.

Luonne:
Annabell on melkoinen bilehile, muttei kuitenkaan biletä aina aivan vieraiden kanssa koska ujouttakin neitokaisesta löytyy huomattava määrä vaikka muille jakaa. Vaaleatukkainen neitokainen rakastaa shoppailemista ja saattaa olla hieman ylimielinen rikkaan isänsä takia.
Neiti on raju ja railakas, mutta samaan aikaan ujo ja hiljainen. Hän osaa olla ystävällinen ja ymmärtäväinen, kuuntelee kun ystävällä on ongelmia tai sydänsuruja.
Ongelmilta ei Annabell kuitenkaan itsekkään välty, koska omaa hyvin tempperamenttisen luonteen eli hän suuttuu melko nopeasti ja välillä melko pienistä. Ensimmäinen reaktio on usein suora huutaminen tai pään aukominen ja sen jälkeen selän takana 'puuhastely' ja juonittelu.

Muuta:
- Polttaa
- Juo kavereiden kanssa
- pituutta löytyy 162cm
- ja painoa 54kg
- Oikeassa korvassa 2 korua
- Vasemmassa neljä
- Kielikoru
- Hieman huono kaukonäkö
- Mopo
- Shopping♥
- Ystävät ♥
- Plot


klikklik, suurenee.


_________________
Lهvع Yهu ♥️

*Eyo! Tää kertomus alotetaan nollasta / siitä ku luokkahuoneen peräl rauhas halus olla vaan*


Viimeinen muokkaaja, Shyren pvm 26/3/2011, 19:33, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Bandana
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 22
Join date : 19.03.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Jossain Pohjanmaan lakeuksilla.

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   22/3/2011, 12:49

Tervetuloa (8
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hirandom.deviantart.com
nenenenellaa
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 17
Join date : 08.01.2010

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   22/3/2011, 14:30

Ja yks juttu, saanko miten laitettua itelleni ton kuvatuksen ? :--)
Takaisin alkuun Siirry alas
nenenenellaa
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 17
Join date : 08.01.2010

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   22/3/2011, 14:30

Siis mun käyttäjälle, ei roolipelihahmolle Cool
Takaisin alkuun Siirry alas
Bandana
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 22
Join date : 19.03.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Jossain Pohjanmaan lakeuksilla.

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   22/3/2011, 14:31

nenenenellaa kirjoitti:
Siis mun käyttäjälle, ei roolipelihahmolle Cool

User C.P > Valitse ylhäältä, jossa on kaikenlaisia linkkejä "avatar". Sieltä pystyy (;
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hirandom.deviantart.com
CatFishSoup
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 7
Join date : 20.03.2011
Ikä : 21

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   22/3/2011, 18:04

Hmm taidanpa tulla mukaan, mutta lomakkeen teko menee huomiseen <:

// mulla ei oo pienintäkään hajua miten täällä voi poistaa viestin (josvoi), niin pitää sit kirjottaa tähän, muttasiis, aikaa ei taidakaa olla tähän osallistumiseen *itku* yhyy
Takaisin alkuun Siirry alas
nenna
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 25.03.2011
Ikä : 20
Paikkakunta : asun jossaki jumalan selän takana (:

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   25/3/2011, 19:29

hmm , kummallas mine voin yrittää tunkaista , jätkällä vai ämmällä ? (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Bandana
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 22
Join date : 19.03.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Jossain Pohjanmaan lakeuksilla.

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   25/3/2011, 21:05

nenna kirjoitti:
hmm , kummallas mine voin yrittää tunkaista , jätkällä vai ämmällä ? (:

Molemmilla pääsee vielä, mutta miehiiki sais tulla, ettei mee ihan naisvaltaiseksi koko peli x)
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hirandom.deviantart.com
nenna
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 25.03.2011
Ikä : 20
Paikkakunta : asun jossaki jumalan selän takana (:

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   25/3/2011, 21:19

okei , jätkä sitte . (:

PERUS .
Nimi: Jayden Thomas Parker
Kutsutaan: Iha vaa Jayden tai Jay .
Skp: Se komeampi .
Ikä: 21 - vuotta
Seksuaallinen suuntautuminen: Naisiin päin ollaan .

ULKONÄKÖ .
Jay on ihan mukavan näköinen miäs . Jay omistaa ruskeat lyhkäset hiukset , jotka ovat yleensä aika sekaisin tai sitten pipo vedetty päähän . Simmut ovat ruskeat , melkein kuin suklaata . Kroppa on toki kunnossa , salilla käydään tarpeeksi usein ja säännöllisesti . Poika on pituudeltaan n . 185 cm ja painoa tuolla on sopivasti . Jay pukeutuu normaalisti , mutta rennosti . Normaali vaatekoodi on jotkut löysät farkut tai sitte lökärit , t - paita ja siihe huppari tai jonkun näköinen takki . Pipo tuolla nähdään usein päässä , oli sitten kylmä tai ei . Samoin aurinkolasit , paistoi aurinko tai ei .

LUONNE .
Jay on huumorintajuinen , yleensä mukava mies . Tai no , mukavuuden saa määrittää itse . Tuo pitää kovastikkin seurasta , yleensä siitä kauniimmasta seurasta . Ja kyllä , joillekkin immeisille näyttää sen pervomman puolensa . Mutta tajuaa kyllä , milloin ei ole hyvä hetki . Tämä poika ( ihme kyllä ) omistaa sen toisenkin aivopuoliskon .
Jay saattaa ihastua vaikka kuinka moneen naiseen samaan aikaan , mutta rakastuminen on toinen juttu . Kumppani yritetään valita mahdollisimman huolella .. Vaikka kyllä niitä pettymyksiä on elämän varrella sattunut .
Jay harvoin suuttuu ihan tosissaansa . Mutta kyllä turpaan tulee , jos sitä joku ihan tosissaan kerjää . Mutta naisia ei lyödä - oli ne sitte tehnyt mitä vain . Tai no , ei sitä tiedä , jos ollaan tuhannenpäissään ..

MUUTA .
x Tupakka ja viina menee .
x Kyl sitä ollaan naisiin päin . (:
x Kielilävistys .
x Sekä yks korvis .
x Pipot ja aurinkolasit on jottai niin . ♥
x Autokortti sekä hieman vanhempaa mallia oleva musta Audi omistetaan .
x PLOT


no vau , en saa kuvaa näkymään tähä , jote kelpaakos jos laitan pelkän linkin ?

http://weheartit.com/entry/8032133
Takaisin alkuun Siirry alas
Bandana
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 22
Join date : 19.03.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Jossain Pohjanmaan lakeuksilla.

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   26/3/2011, 19:19

Tervetuloa x)

damn, ku oon niin laiska, enkä saa jatkettua tota mun lomaketta :c
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hirandom.deviantart.com
nenna
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 25.03.2011
Ikä : 20
Paikkakunta : asun jossaki jumalan selän takana (:

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   26/3/2011, 19:25

kiitän . :3

ei luoja , mun on pakko sanoa , mutta voi damn ku sulla on seksikäs kuva ! D: >3
Takaisin alkuun Siirry alas
Bandana
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 22
Join date : 19.03.2011
Ikä : 19
Paikkakunta : Jossain Pohjanmaan lakeuksilla.

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   26/3/2011, 19:29

nenna kirjoitti:
ei luoja , mun on pakko sanoa , mutta voi damn ku sulla on seksikäs kuva ! D: >3

H0h0, kiitos samoin vaan :---D Musta toi Billin ilme on vaan ihana tos sun avassas! *Q*
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hirandom.deviantart.com
nenna
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 25.03.2011
Ikä : 20
Paikkakunta : asun jossaki jumalan selän takana (:

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   26/3/2011, 19:32

Bandana kirjoitti:
nenna kirjoitti:
ei luoja , mun on pakko sanoa , mutta voi damn ku sulla on seksikäs kuva ! D: >3

H0h0, kiitos samoin vaan :---D Musta toi Billin ilme on vaan ihana tos sun avassas! *Q*

billa on ihana mies . ♥ :3
Takaisin alkuun Siirry alas
Shyren
Moderator - I'm whatever you want
Moderator - I'm whatever you want
avatar

Viestien lukumäärä : 349
Join date : 17.09.2010
Paikkakunta : Hevonkuusi

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   26/3/2011, 19:33

Vaihdoin kuvaani, että ihan vain tiedoksi.

_________________
Lهvع Yهu ♥️

*Eyo! Tää kertomus alotetaan nollasta / siitä ku luokkahuoneen peräl rauhas halus olla vaan*
Takaisin alkuun Siirry alas
Hannachu
New here ~
New here ~


Viestien lukumäärä : 36
Join date : 09.04.2011

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   9/4/2011, 02:54

Mukaan ei kai enää mahdu(?), mutta teen nyt hahmolomakkeen varmuuden vuoksi, jos vaikka myöhemmin tarvitaan lisää porukkaa Smile


NIMI: Oliver Hunter, kutsumanimenä käytetään sukunimeä miehen omasta mieltymyksestä. Kiintyessään läheisesti saattaa antaa kutsua Ollieksi, mikä taas on lempinimi lapsuudesta.
IKÄ: 24
SUKUPUOLI: male, hetero

TAUSTA/ULKONÄKÖ: Hunter on lähtöisin all american white trash taustasta, viettänyt lapsuutensa ja varhaisnuoruutensa Lousianan osavaltion trailorparkkeja perheensä kanssa kiertäen. Suurin osa kasvuvuosista kului kuitenkin New Orleansin lähistöllä, minkä kyllä kuulee miehen puheessa sointuvasta voimakkaasta aksentista. NYn muuttanut ei varsinaisesti ole yrittänyt vielä muuttaa puhetapaansa tai pukeutumistyyliään sopiakseen paremmin katukuvaan, mutta viisi kuukautta Queensissä asunut alkaa hiljalleen ymmärtämään joutuvansa mukautumaan uuteen ymäristöönsä. Jos siis mielii pärjätä paremmin mm. työmarkkinoilla. Sosiaalisista piireistä puhumattakaan, oudosti puhuvaa etelänpoikaa taidetaan aika usein katsoa vähän kieroon. Lähtökohta ei onneksi ole ihan toivoton, kunhan hillbilly viboista päästään eroon. Hunter on lähemmäs 190cm pitkä ja pituus yhdistettynä voimakaspiirteisiin kasvoihin ja leveisiin hartioihin tekevät tuosta ensivaikutelmaltaan luotaantyöntävän. Jotenkin liian suuren ja päällekäyvän, kera lyhyeksi ajellun siilin ja kapeiden silmien ylle painuvien ankarien kulmien. Tuo mieleen amerikkalaisen jalkapalloilijan. Kannattaa kuitenkin katsoa kahdesti, sillä kertaalleen murtuneen nenän alta löytyy alati virnistävä suu. Harmaiden silmienkin katse on lauhkea, silloin kun aurinkolasit eivät niitä peitä. Mitä tapahtuu aika harvoin.

KUVA: Julkkispahoittelu jo valmiiksi. Ripoffaan nyt yhtä storytelling hahmoani, jonka alkuperäinen ulkonäkö perustuu tähän herraan. Huom, hiukset lyhyemmät kuin kuvassa: http://www.fashionfame.com/wp-content/uploads/2011/02/channing-tatum-gq-march-2011-cover.jpeg

LUONNE/MUUTA:
-Plot.
- Ei erityisen korkeasti koulutettu, highschool jäänyt kesken.
- Mekaanikko ja joka paikan höylä. Korjaa mitä tahansa missä on moottori.
- Hyvin pitkäpinnainen kaveri, harvemmin hermostuu tai sortuu käyttämään väkivaltaa. Tuskin edes puolustautuu ellei henki ole suoraan uhattuna.
- Asuu vuokrakämpässä kahden kämppiksen kanssa
- Omaisuus mahtuu putkikassiin.
Takaisin alkuun Siirry alas
MoppiTheMan
New here ~
New here ~
avatar

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 11.10.2011

ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   11/10/2011, 17:40

Nimi: Benjamin Johnson, lempinimeltään Ben
Ikä: 23
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Biseksuaali

Luonne:
Benjamin on yksi niistä aina iloisista ja aurinkoisista ihmisistä. Hän tuntuu hymyilevän aina, riippumatta paikasta tai ajasta. Hänestä myös tunnistaa helposti onko hyvä tuuli teeskenneltyä vai aitoa. Harvemmin herran täytyy teeskennellä olevansa iloinen, mutta kyllähän niitäkin hetkiä on tullut vastaan. Tunteitaan poika piilottelee mahdollisimman kauan. Jos jokin painaa mieltä, painakoot. Hän ei halua vaivata muita omilla asioillaan. Tästä aiheutuu se, että poika saa välillä järjettömiä tunnepurkauksia. Tunnepurkauksen saattaa aiheuttaa aivan pieni ja arkinen asia, kuten se ettei paidan nappi mene kiinni.

Benjamin on myös niitä ihmisiä, jotka ei koskaan hiljene. Kaiken aikaa hän voisi vain puhua pälpättää. Hänelle joutuu usein sanomaan puhumisesta, kun hän ei millään tunnu hiljenevän. Hyvä kun hän pitää edes taukoja puhuessaan. Kaikki pitää kertoa yhteen putkeen, samalla hengenvedolla. Osaahan herra olla hiljaakin, muttei erityisemmin pidä siitä.

Ben toivoo tutustuvansa jatkuvasti uusiin ihmisiin ja saavansa ystäviä. Hän yrittää parhaansa mukaan olla täysin ennakkoluuloton muita kohtaan, onnistumatta kuitenkaan aina. Kyllä hän silti yrittää ennakkoluuloistaan huolimatta. Homma menee useimmiten kuitenkin niin, että joko hän pitää ihmisestä todella paljon, tai ei ollenkaan. Ben yrittää kuitenkin viimeiseen asti tulla toimeen muiden kanssa. Vaikkei toinen olisikaan kamalan innokas tutustumaan, hän yrittää. Yrittänyttä ei laiteta.

Ben on käytökseltään useimmiten kiltti, hyvätapainen nuori herrasmies. Naiset ensin, hyvä käytös, pöytätavat. Kaikki pitäisi opetella ja muistaa. Välillä Benjamin kerää liikaa paineita itselleen siitä, käyttäytyykö hyvin vai ei. Varsinkin vanhempien ihmisten, tai vastakkaisen sukupuolen seurassa hän hermostuu miettiessä käytöstään. Yleensä hermostuneisuus nousee sen verran pintaan, että sen voi melkein aistia ilmassa.

Paljoa ei poika alkoholista tai muista päihteistä perusta. Kyllähän hän juo välillä, useimmiten vain jos joku tarjoaa tai jos ystävät juovat. Tupakkaa ei hän polta, eikä huumeita ole kokeillut. Tupakasta ei Benjamin kuitenkaan täysin kieltäydy, jos tarjotaan niin hän polttaa. Itse hän ei kuitenkaan rahojaan tupakkaan aio kuluttaa.

Ulkonäkö:
Benjamin on pitkä, noin 180 senttiä pitkä, vaaleaihoinen nuorukainen. Mielestään välillä liian lyhyt, välillä liian pitkä. Hän haluaisi ihonsa olevan tummempi, tämän takia hän pitääkin siitä että hän ruskettuu lähes saman tien kun vähänkin aurinko paistaa kohti. Useimmiten syksyllä poika on lähes piparkakun värinen puuhailtuaan auringossa tunteja päivässä. Herra on laiha, kuitenkin lihaksikas. Salilla käynti ja juoksulenkit tekevät tehtävänsä. Kapeat kasvot, korkeat ja terävät poskipäät, pehmeä leuka jossa pieni lovi. Ben pitää itsensä kunnossa pitämisestä, ei vain urheilemalla, muutenkin. Siistit vaatteet, laittautuminen. Kasvojen pesu joka ilta, suihkukäynti mahdollisimman usein. Puhdas iho, nypityt kulmat, ajettu parta. Vaatetus on siisti, mukava. Yleensä tiukkoja farkkuja sekä t-paitoja. Joskus lisänä pieniä asusteita. Kun poika sattuu oikein laiskalle päälle, on päällä jotain rennompaa kuten collegehousut.

Poika omaa paksut, kiharat, suklaanruskeat hiukset jotka päivästä riippuen kihartuvat enemmän tai vähemmän. Ne myös kasvavat täysin omia aikojaan, ja harvoin hän niitä jaksaa leikkaillakaan. Kun ne alkavat lähennellä olkapäitä, on aika olla huolissaan. Silmät ovat joka valossa eriväriset. Ne ovat ruskeat, joskus vaaleamman ja joskus tummemman. Paksut vaaleat huulet, hieman isompikokoinen nenä, jonkin verran höröttävät korvat. Ulkonäköpaineita ei herralla ole melkeinpä koskaan ollut.

Muuta:
• Plot.
• Rakastaa kaikkea missä on moottori.
• Lahjakas piirtäjä ja maalaaja.
• Ajokortti ja auto löytyy.
• Töissä pienessä kaupanpahaisessa.


Pyydän anteeksi jukkisraiskausta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: RP - Fifth Avenue. [Kok.]   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
RP - Fifth Avenue. [Kok.]
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
WhyBBer - roolipelifoorumi :: Roolipelit. :: Kaupunki/Katu-
Siirry: